Κοπή Πίτας του Συλλόγου Αποφοίτων 2015

Το Σαββάτο 08.02 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου Αποφοίτων.
Ευχαριστούμε όσα μέλη παραβρέθηκαν στην συνάντηση!

Διαδικασία Εκλογών & Συνάντηση Αποφοίτων 2014

Εκλογές ΔΣ & Συνάντηση Αποφοίτων

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αποφοίτων θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου και ώρες 11:00 - 15:00.

Χώρος Συνάντησης: Black Duck Garden
Ιωάννου Παπαρρηγοπούλου 5-7, Αθήνα

Τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής είναι οι Φώτης Νικολόπουλος, Σοβαντζής Ιωάννης & Γιώργος Ζάρας.

> Στις εκλογές μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα όσα μέλη είναι οικονομικά τακτοποιημένα και έχουν κλείσει 1 χρόνο στον Σύλλογο Αποφοίτων. Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι 30.11.14. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν email στο info@alumni-epdo.gr

> Δικαίωμα ψήφου έχουν όσα μέλη έχουν τακτοποιήσει την συνδρομή τους.
Πληρωμές συνδρομών θα γίνονται και την μέρα των εκλογών.

Παρουσία του Συλλόγου Αποφοίτων στην Ορκωμοσία των αποφοίτων του 2014

Την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου ο σύλλογος αποφοίτων εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο του, Πουλόπουλο Ιωάννη στην ορκωμοσία των νέων αποφοίτων του τμήματος. Απευθύνθηκε χαιρετισμός στο σώμα των αποφοίτων και τις οικογένειες τους. Παράλληλα έγινε συνάντηση με τον προϊστάμενο του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, Δρ Γαρμπή Αριστογιάννη για τα προβλήματα και που αντιμετωπίζει το νέο τμήμα αλλά και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν το ερχόμενο διάστημα.

Ορισμός Ομάδας Δράσης

Μετά από απόφαση του ΔΣ ορίζεται η ομάδα Δράσης του Συλλόγου με την παρακάτω σύσταση:

Ομάδα Δράσης
Πουλόπουλος Ιωάννης (μέλος ΔΣ)
Καραούλης Λάζαρος (μέλος ΔΣ)
Καπογιάννης Γιώργος
Παπασωτηρίου Θοδωρής
Γεωργίου Μαρία

Απόφαση ΔΣ (02.10.13)

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αποφοίτων της ΕΠΔΟ μετά από συνεδρίαση του την Τρίτη 02.10 με παρόντες 4/5 από τα μόνιμα μέλη (Πουλόπουλος Ιωάννης, Νικολόπουλος Φώτης, Μαγγανά Ασπασία, Σοβαντζής Ιωάννης) αποφάσισε τα παρακάτω:

1. Καθιέρωση του θεσμού των "Πρεσβευτών" (Ambassadors) του Συλλόγου Αποφοίτων και ορισμός των παρακάτω μελών:

Αγγλία: Γιώργος Καπογιάννης
Δανία: Πρεβελιανάκη Κατερίνα

Αρμοδιότητες:
Σημείο αναφοράς του Συλλόγου Αποφοίτων στις χώρες που ορίζεται ο κάθε "πρεσβευτής". Ανάληψη πρωτοβουλιών προώθησης της δράσης του Συλλόγου (δικτύωση των μελών του Συλλόγου που διαμένουν στο εξωτερικό στην αντίστοιχη κάθε φορά χώρα, συμβούλευση για ακαδημαϊκά/επιχειρηματικά ζητήματα, κατάθεση προτάσεων κα.).